Nr oferty: StPr/24/0430Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Zakres obowiązków: | Ocena przydatności surowców (mąki pszennej, cukru, tłuszczu, jaj itd.) oraz przygotowanie ich do produkcji; mieszanie surowców (zgodnie z recepturami) w zależności od rodzaju ciast oraz ich wyrabianie; przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, np. kremów, polew, galaretek, owoców, ponczów; formowanie i wypiek ciast, ciasteczek, tortów itp.; przekładanie i nadziewanie różnymi masami, wykańczanie, dekorowanie; utrzymywanie porządku i czystości na stanowiskach pracy oraz przestrzeganie obowiązujących zasad bhp i ppoż. |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | dwie zmiany |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 01.05.2024 |
Wynagrodzenie brutto: | od 4 242 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Zawód: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; staż pracy - 6 m-cy |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Maciej Guterch |
Numer telefonu: | 183536307 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Skierowanie + CV |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |