Nr oferty: StPr/24/0419Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Opis zadań: | przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami oraz bieżąca ich konserwacja; przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 10.05.2024 |
Stypendium brutto: | 1 790,3 PLN |
System wynagradzania: | |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | wykształcenie zasadnicze zawodowe; osoba uczciwa; chętna do pracy |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie |
Osoba do kontaktu: | Katarzyna Przybyłowicz |
Numer telefonu: | 353-55-20 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | skierowanie |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |